Geef klank aan je leven, luister naar het lied van je hart
Irma Raakt
Home Wie ben ik Wat doe ik Voor wie Contact Blog Over Irma Klanten
Wie ben ik
© Irma Lohman | KvK 27276352 | info@irmaraakt.nl
Profiel. Ik begon op mijn  zeventiende op het koninklijk  conservatorium in Den Haag aan  een klassieke zangopleiding met als bijvak piano. Na 3 concoursen te  hebben gewonnen waaronder het nu befaamde Christina concours dook  ik het artiestenleven in met een 2  jarig contract op zak als zangeres  voor de musicalproduktie “ Cyrano  de musical” van Joop van den  Ende. Na twee seizoenen trad ik een  jaar lang ieder weekedn op tijdens  de “Fantasy worls dinnershow van  John de Mol produkties, Wentink  Events. Ik maakte een cd single dat  een brug sloeg tussen pop en  klassie, en verzorgde allerlei  optredens. Van het flying  doctorsgala tot het Playboygala,  diverse bedrijfsevenementen,  particuliere feesten en als  hoogtepunt zong ik in de Arena voor  50.000 mensen tijdens het  huwelijksfeest van Koning Willem  alexander en koningin Maxima.  Daarna diende zich een andere tijd  aan. Ik had maar liefst een  adempauze van tien jaar waarin ik 6,  eigenlijk 7 prachtige zonen op de  wereld mocht zetten. 2 weken na de   laatste bevalling begon ik heel  bewust aan een coach/counselling  opleiding. Hier voelde ik dat ik “  thuis kwam” en ontwikkelde ik me  op diverse gebieden. Opledingen,  trainingen, lezingen en workshops  over psychologie, het innerlijk kind,  hechting, voice dialoque Ik ben al  meer dan een kwart eeuw werkzaam als  (opera/musical) zangeres! Ik heb op  allerlei grote podia mogen staan in zowel  binnen als buitenland met diverse  andere artiesten. stond op diverse podia  over de hele wereld en ontroerde met  haar STEM menig mens. Na een lange  adempauze waarin zij maar liefstre   ontroerde menig mens. Van maakt het  verschil als het gaat om het behalen van  bepaalde bedrijfs en/of eigen  doelstellingen. Ze maakt iets los bij uw  mensen en bij uzelf. Ze zet aan tot  nadenken en het vinden van richting. Ze  verrijkt uw persoonlijk welzijn en dat van  uw personeel met haar optredens en  verhalen uit het leven. Haar coaching  trajecten dringen ziekteverzuim terug,  verminderen weerstand bij  verandertrajecten en bevorderen de  teamspirit binnen uw bedrijf. Voor  particulieren verzorgt zij  coachingtrajecten op diverse gebieden  als relaties, opvoeding, rouwverwerking,  burn-out, zingeving en andere  levensvraagstukken. 
Mijn Kernwaarden zijn  - authenticiteit - passie - zingeving - betrokkenheid - openheid - verbinding - empathie - persoonlijke ontwikkeling “Het leven is mijn werk, en mijn werk is het   leven”. Die zienswijze is iets dat ik iedereen  gun!  Mijn passie om mensen hoger op de  toonladder van het leven te krijgen zorgt  voor een enorme drive, daadkracht en  energie bij mij. Ik ben altijd nieuwsgierig  naar wat mensen beweegt, waarom ze  doen wat ze doen of wellicht juist laten. Het  is mijn missie om mensen hun volle  potentieel te leren benutten, ze te leren  inzien dat ze niets speciaals hoeven te  doen of te worden om zichzelf te “ZIJN”.   Verder is het mijn streven mensen in te  laten zien dat ze het tij zelf kunnen keren,  ongeacht welk probleem, er speelt, oftewel  uitdaging. Verder maak ik mensen graag  wegwijs aangaande het gezegde; ”Droom  je leven niet, maar leef je droom”! Dat is de  reden dat ik mensen graag help met hun  bewustwordingsproces, ze te leren  luisteren naar hun eigen innerlijke stem die  hen tevens de weg wijst naar hun doel of  droom.  Ik reik ze met mijn “toonladder van  het leven, in 5 stappen naar meer succes,  zelfvertrouwen en succes muziekmodel  graag de INSTRUMENTEN aan die  hiervoor nodig zijn. Als dat lukt, en dat is  mijn streven, dan is mijn doel, mijn missie  geslaagt!  
Missie. "Het is mijn MISSIE om mensen te  RAKEN met mijn STEM om hen hoger op de  toonladder van het leven te krijgen, zowel  persoonlijk als zakelijk gezien. Dat doe ik  door middel van spreken, zingen, schrijven,  coachen, energetisch werk en trainen. Ik  gebruik hiervoor het door mij ontwikkelde  model “De toonladder van het leven,    “in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk” Daarmee streef ik ernaar dat mensen leren  inzien dat ze de sleutel hiervoor in eigen  hand hebben. Dit gebeurt zowel op bewust  als onbewust niveau. Een muzikaal  programma waarin ik op een interactieve  manier diverse INSTRUMENTEN aanreik dat  zowel linker als rechterbrein stimuleert.  Hierdoor zal er meer balans ontstaan  waardoor er meer verbinding, effectiviteit,  creativiteit en verandering kan plaatsvinden.  Zowel mens als bedrijf.zal daar gebaat bij  zijn.  Visie. Mijn visie is dat je jezelf als mens zijnde overal mee naartoe neemt. Of je nu op kantoor zit of thuis. Je kan pas bepaalde keuzes maken in je leven als je weet WIE je bent, WAT je talenten zijn en HOE je die kunt delen en vooral WAAROM je doet wat je doet en/of wenst!
TOONLADDER VAN HET LEVEN MODEL
Geef klank aan je leven, luister naar het lied van je hart 
Wie ben ik