Geef klank aan je leven, luister naar het lied van je hart
Irma Raakt
Home Wie ben ik Wat doe ik Voor wie Contact Blog Over Irma Klanten
Spreken
© Irma Lohman | KvK 27276352 | info@irmaraakt.nl
Onderwerpen Thema’s waarover ik o.a. spreek zijn: authenticiteit, passie, talenten, persoonlijke ontwikkeling, (business) spiritualiteit, zingeving (de why vraag), hechting, innerlijk kind, relaties, nieuwe tijd, nieuwetijdskinderen, loslaten en vertrouwen. Als rode draad loopt mijn eigen levensverhaal door het spreken heen. Door middel van mijn zang en het vertellen van mijn persoonlijk verhaal leer ik hoe ook jij krachtig kunt zijn door je kwetsbaar op te durven stellen. Ik deel je mijn visie hoe ook jij kunt bereiken wat je het liefst zou willen doen en laat ik je inzien dat elk nadeel zijn voordeel heeft. Het is een LEVENSKUNST om dat zelf te ontdekken".
Optreden. Een lezing of het verzorgen van een inleiding gebeurt in nauwe samenwerking met de klant. Ik maak een taylor-made lezing al dan niet in combinatie met zang, activiteiten voor publiek, of andere creatieve vormen. Het is mij er alles aan gelegen om de doelstelling van uw organisatie voor het betreffend event succesvol te behalen.
Bij alle optredens ga ik er van uit dat een professionele geluidsinstallatie aanwezig is en iemand die het geluid verzorgt.  
Optreden Onderwerpen Geluid