Geweldig deze onderstaande video, maar WAAR begin je mensen “wakker” te schudden die voor deze onzin verantwoordelijk zijn? En (wellicht nog beter; hen niet slechts wakker schudden, maar beter paar beuken uit te delen, bij wijze van;- deze “bijbel” is er immers dik genoeg voor-).
Wie kunnen en willen deze waanzinnige en overtrokken bepalingen/bevindingen over de mens, over jou en mij, (weer) naar het minimum terugbrengen?

En dan heb ik het over het onnodig labelen van mensen, van jong tot oud. En zoalEdwin Selij zo mooi zegt in de video; Ook JIJ staat erin hoor! Want denk jij? Dat jij “NORMAAL bent”?
“Welnee joh, als je dat denkt dan heb ook JIJ last van een lichte cognitieve gedragsstoornis en sta ook JIJ in deze DSM5”.

Mensen, doe ff NORMAAL!!! Mogen wij nog “onsZELF” ZIJN? Het is ieder mens zijn en haar geboorterecht om te “ZIJN” wie je bent.
Hoe saai zou de wereld eruit zien met dezelfde grijze muizen? Er zouden geen optredens meer zijn om plezier als mens te kunnen hebben, geen uitvindingen meer om het gemak van de mens te “dienen” en geen uitdagingen meer omdat je al snel als “gek” zou worden versleten als je een beetje “out of the box” denkt of doet.

Edwin Selij, oprichter van het Hypnose instituut Nederland drijft de spot ermee in dit filmpje. “Is hij nou helemaal GEK geworden” denken sommige wellicht! Afijn, op bladzijde 523 kunt u daar vast meer over lezen, deze aandoening.
En denk erom; Niet gelijk kijken nu he, en uw nieuwsgierigheid even uitstellen, want anders kunt u direct in de index even zoeken op uw eigen tekortkoming. Eentje die in dit geval “dwangneurose” heet.

Bekijk hier de video; https://www.youtube.com/watch?v=MApeb-2I9tk#t=137