‘Binnen nu en 2 weken heb ik ontzettend gave afspraken staan met boeiende mensen waarvan ik alleen maar kan en wil leren. de toonladder van het leven vrouw
Allemaal staan ze in het teken van mijn passie, mijn MISSIE “moeten” uitdragen. In EVERY way!

Ik ervaar de laatste weken weer zoveel SYNCHRONICITEITEN.
Voor mij een teken dat ik in “lijn met mijn ziel leef”. Dat ik doe waarvoor ik beSTEMd ben.

En soms gaat het natuurlijk bij mij ook weleens door mijn hoofd van; “stel nou dat het stopt, die flow, stel dat het niet lukt wat ik voor ogen heb”.

Dat herken je vast wel.
Wat ik dan doe is in ieder geval NIET die gedachte, dat gevoel, afkeuren.

Wat ik WEL doe is BEWUST ervoor kiezen om JUIST dan te focussen om dat beeld dat ik “ga komen waar ik naartoe wil” en dat dat me gaat lukken! Wayne Dyer music

Via welke weg dan ook. Iedere keer bewijst ook maar weer dat, in welke vorm, wanneer, hoe en met wie dan ook, het telkens weer lukt om bepaalde (sub) doeken te behalen.

WAAROM?

Omdat ik niets anders zou willen, niets anders kan en ik alleen maar die ene DROOM heb. Mijn DROOM!

Stap voor stap “hoger op de toonladder” van het leven.
Gewoon stoicijns doorgaan wat er ook gebeurd, blijven lopen.

LEIDERSCHAP durven nemen over jezelf en je leven.
Wetende dat alles steeds anders kan zijn en je dan ZELF weer mag en kunt bijsturen. Kwestie van gewoon DOEN! toonladder van het leven drawn

Zo verging het ook mijn BOEK proces.

Net op het moment dat ik het fenomeen “UITGEVER” wilde opgeven om andere mogelijkheden te bekijken, probeerde ik het nog een keer bij een uitgever.

Dat was in een keer “bingo”.
De klik was er gelijk, het enthousiasme ook en binnen een week had ik een contract met als gevolg binnenkort mijn eigen BOEK.

Ik ben ervan overtuigd dat als bepaalde dingen niet gaan zoals je wilt, en als je bijna zou willen opgeven, dat het beste er vaak juist dan aan zit te komen.

Mijn coach van de coachopleiding waar ik ook veel aan heb gehad in een uitdagende periode van mijn leven bevestigde het me verleden week nog nadat ik haar de omslag van mijn boek had geappt.

Ze schreef; “Je ziet er prachtig uit”! Opgeven is geen optie, die kunst versta je goed!

En zo is het maar net…toonladder van het leven 3

Never give up on your dreams!!!

En dat gedachtegoed gun ik IEDEREEN want ik weet dat er veel mensen worstelen met belangrijke levensvraagstukken.

Ik hoop dan ook dat als mijn boek uitkomt, ik een tijdje onder MENSEN hun kussen mag liggen, op hun nachtkastje, in bad, op kantoor, op het strand, in het park…

Dat ze “THE VOICE OF LEADERSHIP” letterlijk als “instrument” willen vasthouden en omarmen om uiteindelijk hoger op de toonladder van het leven te komen, oftewel meer succes, zelfvertrouwen en geluk te ervaren in zichzelf en hun leven, zowel persoonlijk als zakelijk gezien.