voice kwijt 1Ik koppel mijn boek THE VOICE OF LEADERSHIP dat binnenkort uitkomt aan een NIEUWE DIENST om ook INDIVIDUEN hun VOICE OF LEADERSHIP te leren ont-dekken en vooral ontwikkelen.

Dat ga ik op een onconventionele manier doen en op dusdanige EIGEN-wijze dat mensen snel en goed hun potentieel (weer) kunnen benutten.

Grote groepen mensen inspireren, motiveren en raken vind ik het einde, maar na enkele aanvragen van mensen of ik hen niet zou willen begeleiden voel ik dat ik deze dienst ook weer wil oppakken. Ik ben er klaar voor en ga het eerst uitschrijven, ook al zit het al helemaal in mijn hoofd hoe ik mensen zowel persoonlijk als zakelijk gezien weer HOGER OP DE TOONLADDER van het leven kan krijgen.

Want leren om op jezelf af te stemmen om vervolgens het hoogste lied te kunnen zingen gaat soms niet helemaal zoals je wenst.

Op dat moment ben ik je graag van dienst om die VOICE OF LEADERSHIP in jouw weer te ont-dekken en vooral te ontwikkelen.

Het is net als met ZINGEN. Oefening baart kunst.

En je kunt ervoor kiezen weerstand te tonen tegen jouw levenslessen, of je nodigt ze uit om ze te onderzoeken om daardoor hoger op de toonladder van het leven te komen en het leven te gaan leiden waarvoor jij hier beSTEMd bent.

Graag deel ik enkele REACTIES van mensen die iets hebben geschreven over mij en mijn skills om het beste uit mensen te halen;

Krachtige relatie/ lifecoach Irma is een doortastende, duidelijke en open coach, waarbij je terecht kunt voor al je vragen op het gebied van diverse relaties en persoonlijke groei. Je voelt je snel bij haar op je gemak en ze weet met respect door te dringen tot de kern van je vraag en daarmee tot de kern van jezelf, waar de basis ligt voor de oplossing. Ik kan Irma dan ook van harte aanbevelen. Dennis Jansen, Bredabe-a-voice-and-not-an-echo

Geweldig luisteraar en goede vibes! Ik had onlangs een gesprek met Irma en was getroffen door haar gave om met overgave en inleving te luisteren, en een zeer positieve vibe te creeren. Ze straalt een sympathie en positivisme uit hetgeen zeer aanstekelijk werkt. Stefan Crijns

Mensen voelen zich snel goed bij jou. Daarin ben je een leider die mensen raakt en motiveert. Bert van Galen

Irma is een warme persoonlijkheid die op basis van haar intuïtie en oprechte interesse het gesprek met je aangaat. Ik ken niemand die zo down to earth is die naast het coachen ook healing sessies geeft. De sessies die ze mij gegeven heeft, waren erg belangrijk.Het heeft mij het inzicht in mijzelf gegeven waar ik al langer naar opzoek was. Ik ben nu meer opgewekt en ontspannen. Ik slaap een stuk beter en kan de zaken opener en meer objectief tegemoet treden. Ik duw mijzelf niet meer weg. Kortom ik functioneer beter. Als mens, als vader, als vriend, als leidinggevende en als collega. Irma bedankt! B M directeur reclamebureau, Utrecht

Irma Lohman is one of the most creative, intelligent people I’ve ever had the pleasure to meet… her skills and ability to influence and create lasting change in people and organizations is an art, with her professional talents are insignificant compared to her heart and soul. She not only get’s world class results, she also genuinely cares deeply… and all the time with a smile and sense of humor that keeps it all fun. She is authentic and valeu-driven. Contact her and you will be glad you did! Highly recommended, Hicham el Hicham El Hassany

Succesvolle mensen die je door jouw verhaal met jouw wijsheid laat zien dat ze wellicht op het verkeerde pad zitten! Erik Bakker

jij bent zo n voorbeeld voor mij en heel veel anderen en een groot inspirator. Jij kan mensen laten zien wat er allemaal mogelijk is ook als ze denken dat er geen uitweg meer is. Want vaak is die er wel en jij bent daar het levende bewijs van en kan je d.m.v coaching, jouw boek, cd en of jouw lezingen gebaseerd op het door jouzelf ontwikkelde muziekmodel echt het verschil maken in de levens van heel heel veel mensen en hen op weg helpen naar hun succes Miranda Broeren

“In de korte tijd dat ik Irma nu ken heeft ze mij niet alleen verbaasd met haar inzichten. Ze heeft mij geraakt vanuit haar passie voor wat ze doet. Irma doet alles vol overgave en vanuit haar passie als coach. Een coach waar je oprecht van kan zeggen “Een coach die je weet te raken”. Doordat Irma haar visie deelt zijn er inmiddels heel veel kwartjes gevallen wat voor mij betekend dat alle pijlen inderdaad wijzen op hooggevoeligheid. Ik vind het top dat zij hier zo snel mee kwam, want dit is eigenlijk iets waar ik nooit zo bij stil had gestaan. Jouke Harder

Highly recommended After sending my online question to ‘relatie-counselling” I got very promptly a telephone call from Ms.Irma Lohman. Her voice and approach made me immediately relaxed and I felt comfortable to attend an intake meeting with her. After one hour in her presence I know I had done the right thing. Ms. Lohman’s attentive manners makes her highly qualified for the role she has chosen. She is a good listener and seems to understand that everyone is unique and special in their own way. I am very honoured to have met her and am certain her business will be a great sucess. B.J. Persaud, Den Haagvoice kwijt 2

Bijzonder om te ervaren dat Irma Raakt ook daadwerkelijk overeenkomt met hetgeen je doet. Ook als coach zijnde, kom je echt binnen. Bewonderenswaardig. Jouw drive en ervaringen zijn een hulp voor velen. Martijn, A,dam

Je bent een spontane, warme gedreven, stralende jonge vrouw Je openheid zijn waarden waarmee je mensen ook kunt bereiken en beïnvloeden; daar hoeft je niet meer voor te doen. Diviyant de Divyam. Aat de Kwant

Ik wil jou bedanken voor je vrolijkheid en je goeie advies en je steun je bent een geweldige vrouw dank je wel. Michel Heffels

Je bent persoonlijk en straalt energie uit. Je bent betrokken en dynamisch. Kees -jan Kees Jan Feiken

Leren om op jezelf af te stemmen om vervolgens het hoogste lied te kunnen zingen gaat soms niet helemaal zoals je wenst.

Op dat moment ben ik je graag van dienst om die VOICE OF LEADERSHIP in jouw weer te ont-dekken en vooral te ontwikkelen.

Het is net als met zingen. Oefening baart kunst.

En je kunt ervoor kiezen weerstand te tonen tegen jouw levenslessen, of je nodigt ze uit om ze te onderzoeken om daardoor hoger op de toonladder van het leven te komen, oftewel het leven te leiden waarvoor jij beSTEMd bent.

Meer details volgen binnenkort!