INTRO tot mijn (oud-) NIEUWSBRIEF! spiritualiteit

(en waarom ik het liever zo benoem)

SUCCES, ZELFVERTROUWEN en GELUK willen we allemaal, niet?!

WAAROM zou je je weer inschrijven voor een NIEUWSBRIEF waarin je net als bij alle anderen wordt beloofd dat je DIE tips en tricks aangereikt krijgt die jouw leven ten positieve zullen veranderen?

Nog meer goed bedoelde adviezen. Pfff…daar zit je echt niet meer verlegen om. Sterker nog…je ziet vanwege het aanbod de bomen door het bos niet meer.

Ik bedoel. ..ik heb me begin deze week ook ontdaan van x aantal nieuwsbrieven. Wellicht hele goeie maar het werd me een beetje too much allemaal.

Alleen degene waarmee ik echt resoneer mogen mijn postvak in blijven stromen.

Dusss…dat gezegd hebbende…

WAAROM zou je je dan toch nog op mijn nieuwsbrief willen abonneren?

Ok, goed dan…

Ik heb daar heel sec gezien wel een paar ideeën over.

1. Ik ga echt veel content, oftewel instrumenten aanreiken waar je echt wat mee kunt. Waar je vanuit intrinsieke motivatie mee aan de slag wilt gaan. Mijn boek The Voice of Leadership die binnen 3 weken uitkomt zal daarbij een van de kapstokjes zijn.

2 Ik zal helder communiceren, zowel letterlijk als figuurlijk gezien.

3 Ik ben van de WALK YOUR TALK. Heb vele facetten mogen meemaken in mijn leven en ben daardoor “breed en diep”, zoals iemand het ooit zo mooi omschreef.

Ik zet graag mijn opgedane kennis, kunde, wijsheid, helderwetendheid, analytisch, en empatisch vermogen, levenservaring en mensenkennis in om jouw HOGER OP DE TOONLADDER van het leven te krijgen, om jou jouw eigen Voice of leadership te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat je het leven kunt gaan leiden waarvoor je werkelijk bestemd bent.

4 Je als eerste op de hoogte zult zijn van gave events, lezingen en masterclasses waarin je zelf kunt ervaren dat The Voice of Leadership een beleving, een Xperience is die je gewoon moet ervaren en waarom ik met mijn stem voor transformatie zorg.

5 Dat je voor mij als “Voice of Leadership fan” nooit een nummertje zult zijn maar ik graag de tijd neem om een persoonlijke band met je op te bouwen.

Het is mijn missie om op een zo groot mogelijke manier mensen kennis te laten maken met de visie van The Voice of Leadership. oog op de wereld

Dat gaat over bewustwording en (weer) leiding nemen over jezelf en het leven.

Gewoon omdat je ALLEEN DAN succes, zelfvertrouwen en geluk kunt realiseren.

Van miljonairsvrouw tot alleenstaande moeder van 6 zoontjes in de rij bij de voedselbank.

Been there done that!

Van die slanke knappe succesvolle zangeres die op vele gala.s en business events optrad en “de VOICE” had, tot die vrouw die over een periode van 10 jaar zwanger is geweest en 6, (eigenlijk 7) mooie zoontjes op de wereld heeft mogen zetten om uiteindelijk middels al haar opgedane (levens) lessen uitgroeide tot “die VOICE OF LEADERSHIP”.

Wat NOOIT, maar dan ook NOOIT veranderde in welke situatie dan ook was het feit dat ik altijd dicht bij mezelf ben gebleven. Authentiek was, en altijd ben gebleven.

Dat ik tot op de dag van vandaag mezelf in de spiegel kan aankijken en zeggen dat ik congruent ben en dit overeenstemt met mijn manier van leven.

– Slank of dik

– “Succesvol” of niet
– Rijk of arm
– Jong of oud (er)

Ik heb mezelf altijd omarmd. In heel mijn “ZIJN”. Inclusief mijn mooie alsook mijn schaduwkanten. (Ja, ook ik heb ze en ben me ervan bewust). Working on that one!

Wat ik eigenlijk gewoon wil zeggen;

Alle beleefde, doorleefde en overwonnen (levens) lessen zijn goed geweest en hebben me gemaakt tot de vrouw, moeder, onderneemster en Voice of Leadership oprichtster die ik nu ben.

Gedreven, gepassioneerd, en met een missie! de toonladder van het leven vrouw

Namelijk;

Anderen helpen om hun eigen Voice of leadership te leren ont-dekken en ontwikkelen zodat ze het leven kunnen gaan leiden waarvoor ze WERKELIJK bestemd zijn.

Dat is mijn “ding”, mijn missie, mijn BIG WHY!
Dit is waarvoor ik hier ben. Waarvoor ik bedoeld, oftewel bestemd ben.
Dat geeft zoveel passion, persistance en power.

Dat is wat ik IEDEREEN gun.

Dat is HET geheim van het je volle potentieel kunnen, willen en durven benutten. Niet slechts overleven, maar echt LEVEN!

Als bovenstaande met je resoneert, meld je dan nu hier aan voor mijn NIEUWSBRIEF.

Eigenlijk zou je het beter OUD-NIEUWS-BRIEF kunnen noemen.

WAAROM?

Omdat we het “ergens” wel weten allemaal.

Al die goedbedoelde TOOLS en wijsheden.
In wezen, van nature, zijn we namelijk al GOED hoe we ZIJN.

Zijn we al HEEL!
Het is “slechts de KUNST met een GROTE K om het ons zelf weer te her-in-neren en toe te eigen-en! leiders van de wereld

Ik mag je graag ondersteunen in dat bewustwordingsproces.
Samen met elkaar want het gaat om die wisselwerking.

Niet op een belerende TOON, wel middels het inzetten van mijn STEM via diverse uitingsvormen die je als muziek in de oren zal klinken.

– SPREKEN- ZINGEN- SCHRIJVEN- COACHEN

Niet op zweverige wijze, maar met een daadkrachtige “down to earth” aanpak middels mijn zelfontwikkelde Voice of Leadership System dat je gaat helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Niet op de manier van me verheven voelen en boven je willen staan, maar om een tijdje naast je te lopen in de wetenschap dat we goede en unieke wezens zijn. Dat we verbonden zijn met elkaar middels een groot GODDELIJK energetisch veld.

En dus ALLEMAAL EEN (der) zijn.

Ik hoop dat ik je mag inspireren, motiveren en vooral RAKEN…

Zelfs via mijn NIEUWSBRIEF!

Don,t die with your MUSIC still in you…

Heb een mooie dag!

Klik hier om je in te schrijven op mijn oud- NIEUWSBRIEF;

http://irmaraakt.us11.list-manage.com/subscribe?u=5fdd9d0c61054cb5c46f06a8f&id=4a88fa7eac&orig-lang=1irituali